Grym inspiration för leg day | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Grym inspiration för leg day

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EFf0Vs0eJpQ[/youtube]

Jag såg en del av denna video på female fitness models facebook sida och dem hade då endast tagit med sumo squatsen. Sumo squats är när man står med benen brett isär. I en vanlig squat står man med benen höftbrett isär, i en sumosquat står man med benen utanför axlarna och tårna ska vara riktade utåt. Female fitness models rekommenderade att avsluta benpasset med sumo squats där man endast har stången som motstånd. Jag tror jag kommer lägga till det i nästa benpass. Flera av övningarna i resten av videon är också grymma!

Imorgon kommer ett tips på hur man borde börja sitt benpass!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats