Kokosolja nu med smak | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Kokosolja nu med smak

1471912_749197295107761_1362410262_n

Bild bodystore.com @facebook

Jag tyckte det var jätte kul att se att bodystore har lanserat kokosolja med smak. Jag tror ånga tvekar till att steka i kokosolja för att dem inte vill att det ska smaka kokos och det kan jag hålla med om. Nu finns det visserligen kokosolja utan smak alls men denna idé var toppen. Cocosa kokosolja finns i smakera citron, apelsin, vitlök och chili. Kokosolja är som sagt toppen att steka allting i för det är ett otroligt mycket nyttigare alternativ Det kan också användas i håret som olja eller som deodorant har jag hört. Jag lär köpa mig en kokosolja vitlök när jag kommit hem från Australien. Var bara försiktiga så att ni inte råkar ta kokosoljan med vitlökssmak i håret :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats