Weight loss- and fitness problems | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Weight loss- and fitness problems

tumblr_mwoii2tAQB1r4sm49o1_500tumblr_mj1tcozq081s6q29fo1_500tumblr_mun7ufoNSx1r4sm49o1_500tumblr_mun7k7fP341r4sm49o1_500tumblr_mun7hg86DF1r4sm49o1_500

Bilder. weightlossproblems.tumblr.com

Jag älskar sånna här små fitness- och hälsoproblem ha ha. Tycker det är så kul att läsa och verkligen kunna relatera. Har själv kommit på massa sådana här förut men glömt dem nu, nästa gång jag jag skriva ner dem.

Dem flesta av dessa talar för sig själva men det där med jeans och leggings vet jag inte riktigt vad dem menar exakt men för mig är det så att mina jeans antingen är för små eller för stora så dem kan jag knappt ha men leggings och byxor som är som leggings lever jag i för dem passar oftast oavsett. Sedan det där problemet med att kissa, ja hej protein ha ha. Jag kissar så enromt mycket när jag äter myckt protein. Värst är det efter mitt träningspass, då är jag typ ämt kissnödig ha ha. Kan ni fler sådanahär? Hade lite svårt att hitta dem. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats