Pumpapuré | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Pumpapuré

SAM_1538

Jag fastnade framför paradise hotel så därför blev det ett sent inlägg ha ha. Jag håller just nu på att göra pumpapuré. Detta för att jag såg ett recept som kan vara ett riktigt bra mellamål. Receptet hittade jag här och består av turkiskt yoghurt (jag tror jag väljer kvarg istället), pumpapure och pepparkakskrydda Låter riktigt gott och juligt. Om jag hinner klart med puren idag så tar jag med det imorgon och testar på jobbet. Här hittar ni recept på hur man gör egen pumpapuré. Finns troligtvis också att köpa men osäker på vart. Men pumpapuré är riktigt bra att baka med, kolla in Tastyhealth och sök i hennes blogg. Hon har masor av recept med detta!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats