Mitt fitness problem | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Mitt fitness problem

fitness problem 001

Om jag kommer på “fitness problems” så tänkte jag skriva ner dem här och dela med er. Det är därför jag börjar på nummer 1 nu. Jag har nu ett problem där min shaker alltid luktar lite unket och det känns som att det inte spelar någon roll hur många gånger jag diskar den, lukten försvinner inte. Detta togs upp i en sluten grupp på facbook som heter Träning & kost. Det kom in riktigt bra svar på detta problem, här har ni några:

  • Låt stå med diskmedel och vatten i någon dag
  • Bakpulver och vatten, låt stå i ett dygn
  • Pressa i citron och lite vatten, skaka och låt det vara någon timme
  • Häll i ½ dl ättika, några droppar diskmedel, 1 msk salt och resten riktigt varmt vatten och rör om ordentligt. LÅT STÅ över natten, häll ut, diska ur och skölj rejält ett par omgångar 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats