Beach body ready? | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Beach body ready?

994085_10153644040015486_372426565_n

Oj vad det känns i armar och rygg efter gårdagens pass. Vaknade rättså tidigt i morse men harndå sovit 9 timmar så jag hoppas jag ska kunna hålla mig på det hela kvällen för ikväll är det partaj :). Får se om det blir någon utgång men jag hoppas på det.

Ville dokumentera mina framsteg idag också, tyckermin kropp börjar ta sig riktigt bra. Nackdelen nu är väl att det från och med idag börjar gå neråt ha ha. Idag kör jag 16:8 men ikväll kommer jag både äta och dricka typ hela kvällen och imorgon är min födelsedag så då kommer jag också äta mycket och säkert ganska så långt in på kvällen. På måndag kan jag äta relativt bra men sedan är det julafton och då finns inga regler. Sedan kan jag vara duktig i två dagar innan jag reser men jag tror dessa 3 dagar (idag, imorgon och julafton) kan ställa till en del eftersom det både är en massa godis samt alkohol involverat. Men så får det vara nu. Ha en bra dag, jag kommer ha en toppen dag som börjar med klippning och färgning hos frisören!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats