Mina fitness realterade julklappar | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Mina fitness realterade julklappar

20131225-124119.jpg

20131225-124135.jpg

20131225-125054.jpg

Här ser ni några av mina julklappar och födelsedagspresenter som var fitnessrelaterade. Rimen igår var rim för shakern och proteinpulvret. Utöver det fick jag också en träningsbok med en massa grymma övningar i, den är uppdelad i olika kroppsdelar så om man ska köra t.ex. armar så går man in på den delen i boken och får olika övningar som också visar vart exakt på armarna det tar. Perfekt! Jag fick också fiskolje kapslar vilket är bra för mig som faktiskt äter otroligt lite fisk, kan behöva extra omega 3.

 

Jag är fortfarande hemma hos mamma och pappa och är omringad av godsaker från igår men jag håller mig ifrån det. Ska försöka köra 16:8 idag samt träna hemma och innan jag åker ska jag mestadels äta kyckling med diverse annat till. Hade jag inte åkt iväg till Australien så hade jag släppt på det lite mer men nu är det viktigt att jag är duktig innan jag åker.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats