En träningsweekend | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

En träningsweekend

Skärmavbild-2014-01-17-kl_-10_42_42

Bild: ptfia.se

När jag åker utomlands eller på semester så betyde det oftast noll träning, alkohol och en hel del onyttig men god mat. Jag försöker vid vissa resor ta med mig träningsskorna men det misslyckas nästan alltid. För en gång skull skulle det vara kul att åka iäg på en träningsweekend. Detta låter hur roligt som helst. En träningsweekend md PT-Fia i Budapest. Man får tillgång till gruppträning på hotellet så som pilates och aerobics och självklart får man också träna olika pass med PT-Fia . Under en av dagarna får man också chansen att åka in till Budapest för shopping och annat. Låter som en pefekt liten minisemester :). Mer info finns här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats