Nu har jag fyllt på lite | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Nu har jag fyllt på lite

beställning

Gjorde för någon dag sedan en beställning hos bodystore, vet int hur bra man ser bilden men jag har nu änrligen köpt hem D-vitamin. Har länge tänkt att jag borde äta det men aldrig tagit tag i saken. Nu hade bodystore ett erbjudandet där man fick två burkar för 79 kronor. För att komma till erbjudandet kan ni klicka här. Fördelarna med att äta d-vitamin är bland annat att immunförsvaret stärks, man får mer energi och tydligen stärks även skelettet och muskelfuntkionen bibehålls. Rekommendationerna är att man äter d-vitamin mellan november-april i Sverige. Visste ni att även om solen kommer fram under dessa månader så är den inte tillräckligt stark för att ge oss någon d-vitamin? Inte heller solarier ger oss d-vitamin. Ända sättet att få i sig d-vitamin under dessa månader är att åka utomlands och utanför Europa.

Utöver d-vitamin blev det också kokosolja, bipollen, en paleo raw bar som lät intressant och kokosmjöl som jag haft slut på sedan i julas och som är toppen att baka med. Varför jag köpte bipollen får ni läsa om imorgon.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats