Min nya frukost | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Min nya frukost

20140125-181157.jpg

Nu under min bulk har jag egentligen inte varit jätte duktig med maten. Jag äter för mycket “fel mat” vilket jag verkligen ska försöka ändra nu nästa vecka. Träningen går dock jätte bra och jag älskar upplägget för träningen. Igår och idag kan jag knappt gå p.g.a. träningsvärken i framsida lår. Att gå ner för en trappa är omöjligt utan att hålla i sig. Ska ut och dansa ikväll, får se hur det går ha ha.

När jag i alla fall var och handlade på Netto idag så hittade jag Pauluns gröt för ett bra pris. Har inte testat den förut men hört mycket bra om den så jag köpte hem den. Delvis för att jag även ätit en dålig frukost under bulken så med detta hoppas jag få en bättre start på morgonen. Man tillsätter bara vatten och sedan in i micron. Det bästa med denna är att det inte finns något tillsatt socker i den!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats