Mums frukost! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Mums frukost!

image4

Bild: http://healthyfood1118.myshowroom.se/

Det här ser grymt gott ut! Nu har jag konstigt nog inga questbars hemma, vilket faktiskt är ovanligt, men hade jag haft det och ägg hade detta troligtvis blivit min frukost. Man gör själva “havregrynssmeten” så här:

1 dl havegryn

2 dl vatten

1 äggvita

1 skopa proteinpulver

Sedan har Felicia lagt på walden farms colasås, frysta hallon, kvarg med stevia och kakao i och en questbar. Gör havregrynsgröten i micron och häll sedan i äggvita och kör den i micron igen. Proteinpulvret hälls på efteråt. Receptet och bilden är lånad härifrån. Walden farms kolasås är för övrigt grymt grymt god men den har riktigt mycket skit i sig tror jag. Jag åt den alldeles för mycket en period men om man äter det bara någon gång ibland så kanske det är okej. Den är kalorifri och sockerfri men innehåller troligtvis mycket konstgjorda ämnen. Finns i alla fall att köpa här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats