Summering av min bulk so far | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Summering av min bulk so far

chuck-470x260

Jag har nu egentligen bulkat i två veckor men eftersom första veckans träning inte blev som jag hade tänkt på grund av fotboll och jetlag och annat så började jag inte med bulkträningen förrän veckan som precis var. Under den veckan har jag kört på detta träningsschema (längst ner på sidan)  och jag har älskat det! Jag har dock insett att jag är ganska så svag när jag helt plötsligt ska köra 10 reptitioner istället för 5 men jag inser också att jag föredrar att köra 10 repetitioner på en lättare vikt än att köra 5 repetitioner på en tyngre vikt. Första gången jag körde armpasset darrade mina armar efteråt och första gången jag körde benpasset hade jag ramlat ner för trappan ut från gymet om jag inte hade hållt i mig då mina ben bokstavligt talat vek sig under mig. Superseten testade jag för första gången igår och tog egentligen för lite vikt då jag supersetade ben men armarna tog bra. Så hittills gillar jag träningsschemat för bulken rejält! Och även om ni inte bulkar så tycker jag absolut ni borde testa på det träningsprogrammet. Nu blir det kalkonstroganoff med ris och mass keso, mums!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. rebecca500

      Tack :). Otroligt mycket är tack vara dig och det jag lärt mig genom din sida då jag följt dina träningspass både under deff och bulk och att ens börja med fria vikter hade aldrig gått utan din e-bok :). Så tack själv!

Annons
stats