SOC har lyft sig | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

SOC har lyft sig

202172_103202098_102202164_101202172_109

Bilder: satdium.se

Här här delar ur Stadiums nya vårkollektion. Har väl egentligen aldrig tyckt att Soc, stadiums egna märke, gör några speciella sportkläder men dem har lyft sig. ÄLSKAR texten dumbbells are for smart people och min favorittröja är defenitivt tröja nummer 2. Gillar tröjor med häftig och inspirerande text. Även hoodien utan ärmar tyckte jag var riktigt snygg. Blir härligt sen när man kan gå runt i lite mindre kläder och då faktiskt kan visa upp lite mer träningskläder även utanför gymet, typ när man går hem från gymet eller ute på en powerwalk. Längtar verkligen tills när temperaturen stiger och solen tittar fram igen!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats