Fitness art | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Fitness art

514_400x400_Board514_400x400_Board514_400x400_Board

Bild: cafepress.com

Jag såg för ett tag sedan en canvas tavla med någon inspirrande text från Lorna Jane och försökte då hitta den tavlen men den verkade inte säljas. Jag började då googla andra fitness tavlor och hittade massvis. Visste inte att det fanns så många faktiskt. Nu har jag en väldigt liten lägenhetn, endast 37 kvadratmeter, så därför får det inte plats så mycket på mina väggar om jag vill att det ska se snyggt ut. Men en fitnesstavla borde i alla fall få plats och om jag flyttar till större någon dag så blir det defenitivt fler. Tavlor finns bland annat på bidllänken ovan. Även här hade dem massa snygga fitnesscanvas men jag kunde inte spara bilderna så ni får kika själva 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats