Pasta inför deffen | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Pasta inför deffen

IMG_9056

Bild: 56kilo.se

Nu när jag bulkar är det inget snack om att utesluta kolhydrater eller dra ner på kolhydrater, därför sparar jag detta recept till när deffen börjar. Det är ett lchf recept på pasta. Jag förespråkar inte lchf eller följer det på något sätt men vissa lchf recept är riktigt bra. Ingridienserna ser ut så här:

2-3 personer

4 ägg
1,25 dl (125 g) färskost som philadelphiaost
1/2 dl fiberhusk

Och resten av receptet hittar ni på denna blogg. Anledningen till att jag inte skriver ut hela recept ibland eller hela träningsprogram o.s.v är för att jag inte gillar att kopiera vad någon annan skrivit rakt av. Om jag ändå lånar något från någon annan och om det verkar intressant för mina läsare så förtjänar dem både en länk och ett klick :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats