Lite glad sådär | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Lite glad sådär

untitled

Jag har spelat fotboll sedan jag var 10. För något år sean bestämde jag mig för att sluta då jag hade tappat glöden men kom ganka så snabbt tillbaka igen. Jag kompromissade då och tränade endast en gång i vecka iställt för två för att hålla glädjen för fotbollen uppe. När jag kom hem från Australien fick jag höra att mitt fotbollslag hade lagt ner. Blev riktigt ledsen och lite chockad. Laget hade sedan ett möte och sedan des hade vi en liten provträning igår och nu ska vi avgör hur vi vill göra med laget. Många är skeptiska då vi endast är 11 spelare och vi orkar inte kämpa med så får spelare. Vi har till imorgon på oss att bestämma oss för hur vi vill göra. Jag fick lite panik och skickade ut massms för att se om någon kände någon som ville spela för oss. Jag har nu fått ihop 5 nya tjejer som vill provträna för oss och jag är överlycklig över det! Nu ligger väl resten i mitt lags händer.

Men om ni är av det kvinnliga könet och om ni vill spela fotboll i ett härligt lag i division 3 så är ni varmt välkomna att provträna för oss. Lämna då en kommentar här eller mejla mig på rebecca_nilsson@outlook.com. Vi tränar i Hallunda och när vi väl börjar träna utomhus så kommer vi träna mellan 20.30-22 på tisdagar och torsdaga :).

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats