Pressbyråns falska nyårslöfte | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Pressbyråns falska nyårslöfte

pressbyrånpressbyrån1vecka32 (8)

Bild: tastyhealth.se

Jag har nu flera dagar i rad gått förbi Pressbyråns reklam där dem säger sig sälja korv med chips och dipp och jag blir lika arg varje gång. Men detta visar sig vara ett skämt och att jag skriver om detta är väl precis vad dem vill egentigen, få PR och synas. Men jag blev arg för jag tyckte det vore hemskt om Sverige hade gått så långt som att sälja något sådant hemskt men som tur var är det inte sant. Tydligen angav Pressbyrån även ett falskt nyårslöfte, som många faktiskt trodde på, där dem sa att dem aldrig mer skulle sälja onyttigheter. Efter det kom dock reklam, och även facebook statusar, om bullar.

Detta är viserligen mycket smart av Pressbyrån men jag tycker också det är fel att skämta om att folk fallerar när det gäller deras nyårslöften om att vara sunda, som jag förstått att reklamen bygger på, och dessutom förespråka en osund livsstil. Jag pratade igår med några kollegor om att dem i USA fått göra om säten på flygplan och tunnelbanor och liknande då många av dem som bor i USA är för stora och för överviktiga för att få plats på normala säten. Sverige är ett land där fetma och övervikt inte finns i lika stor utsträckning som i länder som USA och jag hoppas att vi heller aldrig kommer bli det. Men Pressbyrån gör inte saken bättre av att göra reklam på detta sätt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats