Recensioner av Pauluns gröt och paleo crunch | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Recensioner av Pauluns gröt och paleo crunch

supergrot_tranbarhasselnottermandelc904fe_037c8b325a0e47ba92f3475992583aa2_jpg_srz_458_248_85_22_0_50_1_20_0

Bilder: pauluns.se, paleocrunch.se

Jag har nu testat Pauluns gröt ett tag och i min senaste beställning från Bodystore testade jag även paleo crunch baren. Gröten tycker jag är god men jag lär inte köpa den igen. Delvis för att det känns som att man lika bra kan göra egen gröt som blir lika god och delvis för att när jag varit på jobbet i en timme eller så så blir jag vrålhungrig, den är med andra ord inte så mättande. Men vill man få i sig en hel drös medfibrer på ett ekelt och gott sätt så rekommenderar jag den.

Paleo crunch baren rekommenderar jag dock inte. Jag tog en tugga men klarade inte av att äta upp den. Baren består egentligen mestadels av frukt som är torkad och ihoppressad och ja jag gillar frukt men kan inte riktigt sätta fingret på vad det var jag inte gillade med den. Jag testade smaken raw raspberry och kanske är deras andra smaker godare men den tyckte jag inte om. Vill ni ändå testa den så finns den att köpa här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats