Magnesium hjälper dig att sova bättre | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Magnesium hjälper dig att sova bättre

SA001075_1

Bild: bodystore.se

Igår hade jag möte till sent på kvällen så därför blev det inget kvällsinlägg men samtidigt kanske det räcker med ett inlägg om agen så att ni hinner med att läsa?

I alla fall så fick jag ett mejl igår angående magnesium. Jag prenumenerar på alla möjliga fitness mejl och vet knappt vart detta kommer ifrån men det stod i alla fall att magnesium kan hjälpa dig att få dina muskler att slappna av mer samt få en lugn och vilosam sömn när du är stressad (källa: wendy femalehealth). Topformula.se säger även att magnesium minskar trötthet och utmattning. Här (<klick) hittar ni just nu ett erbjudande där ni får två burkar med 100 kapslar var i för 89 kr.

Jag vill också säga att jag inte är en blogg som får massa erbjudanden om att göra reklam för pengar eller blir sponsrad eller liknande utan det jag rekommenderar är saker som jag faktiskt tror ni skulle få nytta av eller som jag tycker är intressant. Detta inlägg gjorde jag t.ex för att det faktiskt låter intresssant och för att jag inte hade en aning om att detta var en av anledningarna til att äta magnesium. Så nu vet ni det 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats