Questbar sandwhich | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Questbar sandwhich

medium_quest-bar-ice-cream-sandwich_RtyB7JduDpQCd

Bild: rippedrecipes.com

Hur god ser “smörgåsen” ovan ut? Och den är otroligt enkel att göra. Allt du behvöer är 1 banan, kokosmjöl och en questbar. I detta recept står det att man ska ha vanilla almond crunch smaken (finns att köpa här). Blanda bananen med 2 matskedar kokosmjöl och ställ in i frysen. Sätt på ugnen och värm questbaren i micron i 10 sekunder. Bryt den sedan i 4 bitar. Rulla ihop bitarna till en boll och tryck sedan ut dem i handen. Rulla sedan ut dem till 4 rektanglar. Sätt in dem i ugnen i 2 minuter, ta ut dem och spraya dem med matlagningsspray och sätt sedan in dem i ugnen i ytterligare 1 minut. Ta ut bananen ur frysen och lägg mellan två rektanglar. Sätt sedan in den i frysen igen i cirka 30 minuter – 1 timme. Där har du nu 2 questbar “smörgåsar”.

Receptet kommer härifrån (<klick).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats