Wow det här vill jag testa! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Wow det här vill jag testa!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f7_Crx3f4lQ[/youtube]

 

Igår natt innan jag gick och la mig kollade jag runt lite på facebook och hittade en grym video. Jag kan inte hitta den exakta videon på youtube tyvärr men om ni söker efter sidan fit girl på facebook så finns det en video där på tjejer som hoppar på studsmattor, det är typ ett gruppträningspass på ett gym. Grym vad videon! Videon ovan är också grym men lite dålig kvalitet. Tydligen finns det här världen över, som vanligt är Sverige sist men det ser otroligt roligt ut och det är säkert sjukt jobbigt också. Sök på jump class på youtube så ser ni fler videos

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats