Mangopannkaka | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Mangopannkaka

0d2a526a8b4111e384041243d2856edf_8

Bild: ptbyemma.se

På den här hemsidan läste jag nyss om mangopannkakor. Bananpannkakor pratas det ju en hel del om och jag är ett stort fan av bananpannkakor men det kan vara lite kul med variation också. Så varför inte testa mangopannkakor? Receptet är som följer:

  • 1/2 – 1 mango
  • 2 ägg
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 nypa vaniljpulver

Sen tror jag säker man kan testa även andra frukter.

 

Jag vet inte om ni märkt att jag endast bloggar en gång om dagen nu istället för två som jag gjorde tidigare. Jag skulle bli riktigt glad om ni skrev vad ni föredrar, ett eller två inlägg per dag? När jag själv läser bloggar som uppdaterar väldigt ofta så känns det som att jag inte hinner uppdatera mig då jag inte går in och läser varje dag och kan därför föredra ett inlägg per dag så att det inte blir så mycket att läsa när jag väl går in. Men vad tycker ni?

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats