Från stark till sexig? | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Från stark till sexig?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7dsBPpML61s[/youtube]

Ja ni idag mår man sådär, på alla sätt och vis. Så då passar jag på att klaga lite :). Suzanne Svanevik är en norsk tjej som är 18 (?) år som utövar crossfit. Hon har blivit rätt så känd just för att hon är så otroligt stark och jag har lite sett upp till henne. Därför blev jag lite smått irriterad och besviken när jag såg denna video. Under i stort sett hela videon ligger fokusen på hennes rumpa. Ja hon har en fin och vältränad rumpa men jag tycker det är riktigt synd att en tjej som blivit berömd för att vara stark gör en film där fokusen ligger på hur sexig honär när hon tränar. Synd att det ska bli så tycker jag. Ville bara dela med mig av det till er :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats