Behöver en ny | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Behöver en ny

elon_vaskar_februari_banner

Det blev inget gym för mig idag, har inte alls mått bra under dagen och det beror troligtvis på för lite sömn så ska se till att sova mycket idag. Jag slutade tidigt och kompade visserligen till och med 30 minuter så tiden fanns men det kändes inte som att det skulle bli ett träningspass som jag skulle få ut något utav på grund av en kropp som mådde mådde illa och som hade tappat aptiten. Men jag tar nya tag imorgon hoppas jag! Imorgon ska jag även försöka köpa en ny smoothiemixer då min gamla har gett upp. Elon hade idag och igår ett specielpris och ska försöka köpa den imorgon och får hålla tummarna för att den finns kvar då!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats