5 fitness tips! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

5 fitness tips!

tumblr_n0si7x5u3H1r8c4cyo1_500

Det här var riktigt bra tips och gäller inte enbart om man går i skolan.

1. Att förbereda måltider t.ex. på söndagskvällen är perfekt! Det är egentligen den första regeln när man ska äta hälsosamt. Då finns det alltid bra och hälsosam mat hemma och man behöver inte fundera på vad man ska äta, speciellt när man är jätte hungrig.

2. Planera vad du ska göra nära du kommer till gymet redan innan. Du kan då fokusera och förbereda dig själv för ett bra träningspass under dagen. Om du inte planerat ditt pass och bara gör vad du känner för när du väl kommer dit blir det oftast inte lika effektivt.

3. Av samma anldning som man förbereder sin middag/lunch så är även mellanmålen riktigt bra att förbereda, annars finns en risk för att man tar det första man ser och det är inte alltid något hälsosamt.

4. Stressa inte dig själv. Allt löser sig med tiden och oftast mår man bättre om man kör ett träningspass istället för att sitta framför tven.

5. Sätt upp ett mål och följ det!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats