Generation Iron, jag vill ha biljetter nu! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Generation Iron, jag vill ha biljetter nu!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1O6wMhDRST0[/youtube]

1977 kom filmen Pumping Iron ut, det var i den filmen som Arnold Schwarzenegger slog igenom. Nu har uppföljaren kommit. Den heter Generation Iron och visas exlusivt på bio i Stockholm 26 mars. Biljetterna släpptes 6 mars så chansen att det fortfarande finns biljetter kvar är troligtvis inte jätte stor. Och även om jag skulle få tag på en biljett så är det väldigt tveksamt om jag kan få med mig någon av mina vänner på en sådan film ha ha. Men kanske kan testa i alla fall. Ska ringa idag och se om det finns några biljetter :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats