Chins och triceps | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Chins och triceps

IMG_0198tricepspresskickbacks

Ganska nyligen hemkommen från gymet. Har tänt ljus och vill verkligen ha en lugn kväll hemma och kommer troligtvis ha det också men det spritter en del i benen tyvärr. Det här med lugna helger har jag ibland svårt för när jag haft många helger i rad då jag gjort mycket.

Idag körde jag i alla fall armar på gymet. Jag har som nyårslöfte att jag ska klara av att åtminstonde göra en chin men när jag testat så kommer jag inte ens en millimeter upp. Därför är det bra att träna på chins maskinen tills dess. Idag testade hur mycket hjälp ja behövde och hur långt det är kvar. Chinsmaskinen är väl den ända maskinen på gymet som betyder att ju längre ner på viktstängerna man sätter pluppen desto lättare är det. Målet är alltså att vara väldigt högt upp med den där lilla pluppen för man ställer in hur mycket hjälp man får. Just nu ligger jag på nivå 11 vilket betyder att jag får 26 kilo hjälp. Det låter otroligt mycket och det är det också men jag är ju inte allra längts ner i alla fall så nu ska jag bara upp 11 nivåer ha ha.

Jag gjorde även en grym tricep övning idag som ni ser på andra bilden, testa om ni inte gjort det :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats