Tänk om vi skulle tjata lika mycket om allt? | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Tänk om vi skulle tjata lika mycket om allt?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JQI8qMSc7UY[/youtube]

Tycker verkligen den här filmen är grym och tycker det är lite synd att det i dagens samhälle ibland är svårt att acceptera att folk inte dricker. Jag försöker dra ner på drickandet för att jag mår egentligen inte jätte bra av att dricka det men det är inte alltid lätt. Man anses vara tråkig om man inte dricker och visst både blir och har jag roligare när jag dricker men dagen/dagarna efter är det ofast inte värt det. Delvis förstör det träningen då fettförbränningen stannar 2 dagar efter att man varit påverkad av alkohol och det blir också svårare att bygga muskler. Delvis upplever jag även en hel del ångest. Men dricker man inte så tycker jag man visar ett gott fördöme och hoppas att det blir mer accepterat i framtiden.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats