Min pillermorgon | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Min pillermorgon

Igår var jag ute. Jag drack ingenting, dock var det faktiskt svårt att motstå denna gång men jag stod på mig, och la mig efter 3 på natten någon gång. Jag sätter alarm på mobilen så att jag får sova cirka 10 timmar. Jag vaknar första gången för att jag är kissnödig, går upp och kissar och somnar sedan om. Sedan vaknar jag igen nästa gång runt 10 tiden. Jag har då sovit cirka 7 timmar. Jag hatar när det blir så här. Jag är väldigt noga med att sova 8 timmar på vardagar och på helger vill jag väldigt gärna sova ännu mer. I natt sov jag mindre än vad jag gör när jag jobbar, förstår inte varför jag inte kan sova. Troligtvis är det självklart för att jag lägger mig sent och då vaknar för att min kropp är inställd på att det nu är dag men jag är inte alls glad över det! Får se om jag hinner med någon power nap under dagen. 

2014-03-21 06.44.53

Tänkte i alla fall visa er hur min morgon ser ut i pillerform :). Man kan ALDRIG ersätta piller och kosttillskott med en bra kost och träning men man kan underlätta hälsan och träningen med hjälp av piller och kosttillskott. Jag börjar alltid min morgon med 2 omega 3 piller, detta för att jag äter väldigt lite fisk eftersom jag inte tycker om det för mycket och får trolgitvis i mig för lite omega 3. Sedan äter jag dessutom D-vitamin för att stärka immunförsvaret och inte vara lika trött. Sedan tar jag även xtreme zero fat som man ska ta på morgonen eller en timme innan träning och ett receptbelagt  piller som jag fåttt från en läkare för att jag har rätt så dålig hy. Xtreme zero fat tar jag på morgonen dem dagar jag vill ta en celsius innan gymet då den troligtvis inte borde tas i samband med koffein. Nu blir det snart en promenad i det härliga vädret och sedan kanske lite shopping eftersom jag fick lön igår :). 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats