Stadium shopping | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Stadium shopping

2014-03-26 06.42.46

Igår fick jag ett sms från Stadium där dem sa att dem har 25% rabatt för alla medlemmar vilket jag tycker är en riktigt bra rabatt. Detta erbjudande har dem fram till 30/3 och det gäller även om man blir medlem. Nu behvöer jag ingenting speciellt och vill inte lägga ut massa pengar på något dyrt just nu men om man hade planerat att köpa ett par nya skor eller något dyrare plagg så är det bra att passa på nu.

Jag hade planerat att köpa ett tjockare hårband till fotbollen men det fanns inte. Köpte istället coachtejp då min är slut (använder den för att tejpa fötterna när jag spelar fotboll), ett jätte smart armband där man kan sätta fast nyckeln i på gymet samt två tvålar. Helt perfekt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats