Tänkvärt | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Tänkvärt

2014-03-26 17.11.35

Ganska så tänkvärda ord. I dagens samhälle ska allting visas upp och det är inte värt något om inte alla ser det häftiga man gjort via facebook eller instagram. Varför inte testa att skapa minnen som ingen vet något om, hemliga minnen :).

Jag diskuterade under förra veckan vilken generation det var bäst att vara född i. Jag tyckte utan tvekan att det var min generation. Mina föräldrars generation hade t.ex. inte färg tv och mobiltelefonerna och annan teknologi var inte jätte utvecklad. Under min uppväxt fanns mobiltelefoner och datorer men allting var rätt så nytt så det fanns endast begränsat. Dagens generation har allting och kanske även för mycket av all teknologi. Så 80-talister tror jag har haft det bäst :).

update: sista punkten i denna lista förklarar rätt så bra vad jag menar med teknik i dem olika generationerna.
http://thoughtcatalog.com/christopher-hudspeth/2014/01/17-signs-you-were-born-in-1986-1987-1988-or-1989/#ri0xzg0O5js0l7tP.01.

>

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats