Rosor och must | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Rosor och must

2014-03-29 20.45.42-2

När jag var och handlade tidigare så sålde dem rosor till ett riktigt bra pris och eftersom min lägehet är mestadels vit så köpte jag en bukett vita rosor till mig själv, gör lägenheten mycket finare :). Köpte också med mig en äppelmust från Kullamust. Det är en dryck utan tillsatt socker och enligt hemsidan: “Kullamust innehåller bara naturliga råvaror, ingenting annat. Själva produktionsprocessen består kortfattat av tre olika steg: pressning, filtrering och tappning.”. Musten finns i olika smaker och i Mjöhult har dem sitt eget café också. Drycken var underbart god och smakade äppeljuice ungefär. Nu ska jag fortsätta denna lördagskväll med att enbart ta det lugnt vilket känns skönt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats