Bästa sminkborttagaren | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Bästa sminkborttagaren

Untitled-1

Bild: bodystore.se

Jag har tidigare nämnt att man kan använda kokosolja som sminkborttagning. Jag använder sällan mycket smink och mascara använder jag mestadels när jag festar eller gör något speciellt. Dem gånger jag har mascara har jag tidigare haft lite svårt att få bort den helt och hållet men nu senaste tiden har jag använt kokosolja och gnuggat ögonen med det och verkligen allt smink försvinner helt, det är helt otroligt! Jag använder Cocosa från bodystore. Nackdelen är självklart att burken inte är så lätt att ta med sig och att föra över kokosolja i andra burkar är inte heller lätt då den väldigt enkelt smälter och blir väldigt rinnande och olja är inte kul att få en väska nersmetad med. Men det är en naturlig produkt och bra för huden :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats