Konstiga drömmar leder till rumpinlägg | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Konstiga drömmar leder till rumpinlägg

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-7cylyuk84o[/youtube]

I natt drömde jag att en kollega till mig hittade en rektangulär stenmur som var högre på vissa ställen och lägre på andra. Hon tyckte det var perfekt för att göra benövningar på, “tänk vilken fin rumpa du kommer få, du kan gå hit under din rast” så hon i drömmen ha ha. Det konstigaste var att den här muren låg i en liten grotta under marken typ. Helt sjukt. Tror jag drömmer detta delvis för att jag är orolig över att jag inte kommer kunna göra squats något mer då min kiropraktor skällde på mig sist jag var där just för att jag gjort squats och marklyft. I alla fall så får ni därför denna morgon en video med bra rumpövningar som man kan göra hema utan några redskap. Ha en bra torsdag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats