Dagens form | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Dagens form

2014-04-12 11.50.282014-04-12 14.21.05

Mitt internet hoppar ur en hel del så det är därför det blev ett sent inlägg idag

Så här såg dagsformen ut idag. Första bilden är tagen utan någon mål mat i kroppen, så morgonformen. Andra bilden är tagen på gymet, tanken där är att man ska se lite muskler på armarna :). Jag har promenerat 1 mil idag och i cirka 1 och en halv timme. Promenerade först 50 minuter och sedan till och från gymet i det otroligt härliga vädret. Fick till och med ta av mig den tunna jackan jag hade för att det var så varmt, otroligt härligt! Dock är jag ett öronbarn och det blåste en hel del vid vattnet så hårbandet åkte på. Sedan blev det ett kort och ganska så lätt, annars får jag en arg kiropraktor på mig på måndag, ryggpass på gymet. Min startvikt idag var 3 kilo mindre än min startvikt 1 mars, woho!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats