3 intressanta punkter som kan förstöra din muskelbyggnad | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

3 intressanta punkter som kan förstöra din muskelbyggnad

http://www.livelargetv.com/healthy-tricks-you-must-avoid?subid=428252&cid=130&linkid=47304

En riktigt bra film. Nu är USA inte samma som Sverige och det märks kanske mest i punkt 2 eftersom vi inte använder spray olja lika mycket här men vad vi än använder så är det inte heller jätte bra. Det första han nämner i filmen om kyckling är det jag nyligen lärde mig om fryst kyckling i våra svenska butiker så det är också intressant. Punkt 3 om halvfabrikat är ganska så uppenbar men han lägger in en hel del punkter som man inte visste om hur det påverkar kroppen. Lyssna och lär :).

Jag vill också påpeka att hela videon egentligen är en reklam för att man sedan ska bli lockad till att köpa hans mat- och träningsprogram. Min tanke med detta inlägg var inte någon sorts reklam utan mer att jag tyckte videon var intressant.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats