En ny 90 dagars challenge | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

En ny 90 dagars challenge

RFC 2013A

 

Jag följer just nu en 90 dagars challenge från Följ din dröm på facebook. Jag har valt att inte följa kostschemat till 100% och det är nog ändå bra för jag har gått ner 3 kilo redan och behöver inte gå ner mer än 3 kilo till max om jag inte vill bli underviktig. Dessutom vet jag inte om jag vill gå ner mer, jag vill bli av med mer fett men få mer muskler också så det ultimata är att stå still på denna vikt men att byta ut fettet mot muskler som ändå väger mer :).

Genom denna challenge har jag i alla fall lärt mig många roliga nya övningar på gymet samt lärt mig en del om kost också. Om ni också vill köra en challange efter sommaren, vilket kan behövas efter semestern kanske ha ha, så startar en ny challenge 1 augusti. Alla pengar går enbrt till sjuka barn!! Info här:

Insättning på 800kr = deltagande på 90-Days challange med start 1 Augusti.

Ta printscreen på insättningen= kvittot du får på din mail.

90 dagars träning & kost med alla möjliga hemskheter och utmaningar. Du kommer lära dig mycket om dig själv på köpet!

Är du av rätt virke? Delta och kom i ditt livs form!

Till start så kommer ni ha en egen grupp där enbart ni deltagare kan motivera och inspirera varann. I dagsläget är dom 80 deltagare som kör min barncancerfond utmaning.

Alla har superbra resultat -3 till -14kg på ca 40 dagar.

Behöver du ens fundera?

Hjälp barn att få det bättre och hjälp dig själv. Dumt att låta bli.

Länken till att delta finns här (< klick).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats