Stanna upp en stund | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Stanna upp en stund

2014-04-16 17.34.44 HDR2014-04-16 17.34.42 HDR

Apropå att vi lever i en underbar värld så glöms den bort ibland. Jag har haft en rätt så tuff vecka på jobbet och dagen idag var också väldigt tuff på grund av att personal är borta. Idag kände jag därför inte alls motivationen till att styrketräna eller gå på ett löparband som ibland blir långtråkigt när man går väldigt länge. Jag bestämde mig därför för att gå på en promenad utomhus istället. När jag väl kom hem övervägde jag att inte gå för jag var helt slut men jag kom tillslut iväg. Efter cirka 10 minuter dog batteriet i mina bluetooth hörlurar och jag svor inombords över att dagen knappt kunde bli sämre nu. Men så la jag ner hörlurarna i fickan och fortsatte gå. Och då insåg jag ändå att det var nog rätt bra att musiken tystande ett tag. Det var helt undebart att höra allt fågelkvitter, mina snabba steg på marken, gruset och träbron. Dessutom var det inte alls mycket folk som var ute och gick och motionerade som det annars är på helger så jag fick nästan skogen och vattnet för mig själv. Det var verkligen helt underbart och väldigt vackert!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats