Ledigheten är här :) | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Ledigheten är här :)

2014-04-18 11.48.192014-04-18 11.55.29

Jag var igår kväll väldigt glad efter en rolig och givande fotbollsträning och för att jag nu äntligen är ledig. Jag stannade uppe längre än vanligt bara för att jag kunde men när jag väl skulle sova gick det inte alls ha ha. Den där powernappen efter jobbet igår var troligtvis inte så bra. Tror jag låg vaken mellan 2-3 timmar, delvis för att jag hörde grannen prata också. Så jag tror inte sömnen i natt varit sådär jätte lång men det är okej för nu är det långhelg, woho!

Jag startar min påsk med fina magresultat och gröt på ett nytt sätt. Jag blev inspirerad av frokenberg på instagram där hon gjorde gröt med havregryn, mycket vatten, äggvita, salt och kanel i micron och sedan hällde hon i choklad proteinpulver och jordnötssmör. Jag skippade ägget, saltet och jordnötssmöret men gröt med choladsmak blev otroligt mumsigt, att jag inte kommit på det själv innan :). Nu ska jag snart iväg på en powerwalk, ska försöka gå en mil om det inte är för kallt.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats