Hamburgardressing denna underbara dag | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Hamburgardressing denna underbara dag

10267763_609805149109123_3078731733398422733_n

Bild: fitnessmat @facebook

Åh vilken underbar dag! Den ska tas tillvara på med en promenad till och från gymet och sedan kanske lite mer promenad efter gymet också. Sedan ska jag hem till familjen för att fira påsk. Tanken var att vi skulle ha påskmiddag men på grund av det underbara vädret ska det grillas hamburgare och korv istället och mamma ska göra eget bröd. Passande nog såg jag idag denna underbara bild på en dressing från Fitnessmat på facebook. Jag smsade mamma direkt och frågade om vi kunde göra den, annars får jag göra den själv om det hinns med. Här är receptet:

Treminutersdressing:

Kvarg 0,3%
Olivolja extra vergine
Färsk vitlök
Färsk chili
Sambal oelek
Salt
Peppar
Paprikapulver

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats