Fynd på barnavdelningen | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Fynd på barnavdelningen

untitleduntitled1untitled3

Bilder: hm.com

Ibland så kikar jag in på H&M’s barnavdelning för att jag tycker faktiskt att man kan göra en del fynd på deras avdelning för tjejer i storlek 134-170. Dem storlekarna är anpassade efter längd och många vuxna kvinnor fallar ju faktiskt inom ramen för den längden. Självklart ska man inte eftersträva att komma i barnkläder men jag kan tycka att deras största barnstorlek är som en S i vuxenstorlek. Häromdagen köpte jag byxorna på första bilden fast i svart, vill gärna ha dem i rosa dock men dem fanns inte när jag var i butiken. Snart sk jag också försöka promenera till jobbet på morgonen, gärna redan med start på tisdag, och då behvöer jag fler långa träningsthights men dem är oftast väldigt dyra. Dock hittade jag två par på barnavdelningen som var riktiga fynd. Dem gråa kostar 107 kr och dem svarta kostar 89.50, båda är på rea. Ska se om jag hittar dem i butik först men annars köper jag dem på nätet.

Nu blir det promenad ner till vinterviken och där sätter jag mig i solen med en smoothie och en bok innan jag promenerar vidare.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats