Seriepremiär | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Seriepremiär

images84HOX3O4

Jag har sovit cirka 3 timmar i natt av en massa olika anledningar, delvis för att min kropp är inne i något konstigt sorts sovmönster, och det är inte bra en dag som denna. När jag väl tog mig upp ur sängen så hängde jag lite med en kompis och sedan hängde jag lite med en annan kompis i solen för att inte somna i soffan. Jag har även endast ätit gröt och en sallad idag vilket inte bådar gott alls. Men huvudet är på topp och en banan och en celsius åker med i fotbollsväskan och även om jag hatar att säga detta så kanske jag köper något att äta på vägen. Varför allt detta då? Jo för ikväll är det seriepremiär för fotbollen. Första matchen för säsongen och första matchen med Segeltorp. Det är nervöst, pirrigt och spännade. Snälla håll tummarna för oss mellan 20-22 ikväll :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats