Spirulina i vitt te | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Spirulina i vitt te

Spirulina

God morgon! Dessvärre förlorade vi matchen igår med 3-2, synd men det var endast match två under säsongen så vi tar nya tag!

Härligt väder idag, det ska bli 19 grader så jag kör barbent idag. Dock sa dem nyss på radion att det ska bli dåligt väder redan från och med imorgon men när jag kollade skulle det vara 10 grader på morgonen imorgon, detta betyder definitivt promenad på morgonen!

Nu till det jag egentligen skulle säga. Jag har härt mycket om spirulina och att det är jätte bra men har inte testat det själv. Tydligen finns det i vitt te och te gillar jag och det känns som ett enkelt och gott sätt att få i sig något bra. Spirulina har bland annat kallats en mirakelalg och innehåller 60-70% protein. Det är bra för immunförsvaret, har en cancerskyddande effekt, innehåller mycket omega 6 samt många andra bra mineraler. Absolut värt att testa! Vitt te med spirulina finns bland annat på Böner och blad.

Fakta: goforlife.se

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats