Gratis 30-dagars träningsprogram | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Gratis 30-dagars träningsprogram

challenge-banner-bettyrocker

Bild: thebettyrocker.com

Jag fick nys om detta på instagram. På bettyrocker.com kan man signa upp för ett gratis träningsprogram i 30 dagar, det verkar inte vara något fake eller något sådant men jag kan tänka mig att man får en del reklammejl när man väl signat upp men jag tycker det är riktigt härligt att någon faktiskt ger ut något gratis för att få folk att må bättre. När man signar upp för detta får man mejl med pdf-filer samt videos skickade till sig som jag förstått det. Jag signade upp då jag var nyfiken såklart :). Challengen startar 1 maj!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats