nackdelen med ekologiska bananer och en lösning | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

nackdelen med ekologiska bananer och en lösning

2014-05-10 13.57.042014-05-10 14.02.092014-05-10 14.05.14

På första bilden ser ni hur mina bananer såg ut igår, ganska så bruna med andra ord. Jag försöker alltid köpa ekologiska bananer men nackdelen med dem är att dem oftast endast säljs i storpack och dem ruttnar fortare än besprutade banener. Jag köper det ändå såklart och vad man kan göra om man inte hinner äta upp dem är att skära dem i små bitar och sedan frysa in dem. Jag testade också att rulla en av bananerna i proteinpulver med smak av banan/choklad. Sedan kan man äta dem bara som dem är eller så kan man ha ner dem i sin smoothie vilket är perfekt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats