Zebla luktborttagare | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Zebla luktborttagare

2014-05-11 18.23.15

Jag har nu testat Zebla luktborttagare och skospar. Låt mig starta med att berätta lite om produkten. Tanken är alltså att man sak sprya den i sina skor så att dem luktar bättre men man kan även användas på andra ställen med dålig lukt. Produkten är giftfri och bionedbrytande och förpackningarna är tillverkade av återvunnen kartong. Flaskan innehåller 100 ml och kan med detta behandla 100 par skor. Är ni intresserade av att veta mer eller hitta återförsäljare i din stad så kan ni gå in på www.zebla.dk. Återförsäljare i Stockholm är NC nordic cycling AB och Norvelo.

Min åsikt om produkten är att den luktar gott och fräscht. Jag testade dessa i mina träningsskor samt på ett par sulor som jag har i många av mina vardagsskor. Mina träningsskor luktade från början inte speciellt gott och sulorna luktade inte toppen dem heller men inte lika illa som träningsskorna. Sulorna sprayade jag cirka 4 sprayningar och likaså träningsskorna. Efter att ha sprayat sulorna så tyckte jag att dem luktade riktigt bra efter. Träningsskorna däremot fick jag spraya ytterligare en gång då dem efter första gången inte riktigt hade fått bort lukten. Det står i instruktionerna att om man kan ta bort sulan så ska man göra det och spraya sulan. I mina träningsskor är sulan dock fastklistrad och jag kände då att det var lite svårt att komma åt med flaskan längre in i skon.

Sammanfattingsvis tyckte jag att flaskan gjorde sitt jobb och jag ger den därför 4 av 5 i betyg.

OBS. Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats