Ett litet kom igång tips | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Ett litet kom igång tips

2014-05-12 15.40.36

God morgon! Det blev en stor bild så att ni ser hela texten för den blev så liten annars. Jag tänkte bara ge er denna text för lite pepp! Jag tycker det är fel att dem säger att om du inte är nöjd med din kropp nu så fortsätt med detta så blir du nöjd. Det är fel inställning tycker jag. Man ska alltid vara nöjd med sin kropp och försöka se framstegen i varje dag och inte klanka ner på sig själv och säga det blir bättre med tiden. Men om du känner att du vill förändra din kropp men inte riktigt vet vart du ska börja så tycker jag denna idé är en riktigt bra start! Eller om du fastnat och inte riktigt hittar tillbaka till motivationen så kan du börja med detta :). Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats