Ett nyttigt besök i matbutiken | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Ett nyttigt besök i matbutiken

2014-05-16 18.00.27-2

Det här kom jag hem med idag. Eftersom gymet inte ens var ett alternativ så tog jag en sväng förbi gymgrossistens butik där jag köpte questbars och walden farms kalorifria sirap. Dem tänkte jag äta tillsammans med low carb glassen som fredagsmys ikväll. Hittadeäven lindahls kvarg och jag har redan smakat citron/lime smaken och wow. Den smakade så underbart gott och man blev riktigt mätt också även fast en förpackning är liten och endast innehåller 150g. Men jag är helt förälskad i den! Köpte även lakritspulver så om jag orkar i helgen så ska det göras lakritsglass och jag vill även göra hälsosamma chokladbollar men vet inte hur mycket som hinns med och hur mycket min rygg orkar.

Har mått riktigt dåligt under dagen på grund av ryggen och gått och spänt mig mycket så jag tror jag kommer vara rätt så slut om några timmar. Men ska försöka bege mig ut på en promenad nu, delvis för att vädret fortfarande är underbart och delvis för att dem rekommenderar att man rör på sig när ryggen är som den är. Om jag gör något gott och nyttigt så ska jag komm aihåg och ta en bild och visa er :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats