Nyttiga sötsaker | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Nyttiga sötsaker

2014-05-16 20.34.202014-05-16 20.16.19

Det här blev mitt fredagsmys igår. Nyttiga chokladbollar samt lowcarb glass med questbarbitar, hällde även över jordgubbssås från walden farm (<<klicka för att komma till köplänk) och det blev så otroligt gott. Då det blir en hel del protein från questbaren och kvargen i chokladbollarna så blir man även mätt väldigt fort. Receptet på chokladbollarna är tagna från en blogg så jag länkar till dem här nere tänkte jag. Idén till questbar bitarna kommer från samma person som chokladbollarna men är taget från hennes instagram, fitnessbytherese, och det var superenkelt att göra. Man delar en hel questbar i fyra längder och sedan skär man varje längd i ca 10 små delar så att det totalt blir 40 små bitar. Sedan lägger man in dem i ugnen på 200 grader i 5 minuter. Detta gör att bitarna blir lite crunchy sådär och jätte goda. Men ha dem inte inne i längre än 5 minuter för då bränns dem. Enjoy :)!

Receptet för chokladbollarna

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats