Glassväder! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Glassväder!

2014-05-17 17.56.20

Hej härliga söndag! Har inte sovit många timmar i natt av någon anledning men jag får lägga mig tidigt ikväll. Vilket härligt väder vi har! 24 grader är det minsann och då tror jag till och med att min termomter ligger i skuggan. Detta ska firas med en promenad såklart :). När vädret är så här härligt så blir jag alltid väldigt glassugen. Igår gjorde jag hallon- och lakritsglass hemma hos mamma och pappa. Nästan all glass blev uppäten och det som blev kvar lämnade jag där så idag ska jag testa på någon annan glass med banan tror jag. Är ni sugna på receptet? Den blev verkligen otroligt god och är nog god bara som hallonglass också.

Jag älskar att det finns så otroligt många nytta alternativ som man kan äta. Visst blir kalorierna i glassar som dessa rätt så höga när man använder frukt men det är det värt om jag då kan avstå från annat skit. Har inga näringsvärdesiffror på glassen ovan men den glassen jag vill göra idag t.ex. innehåller ca 204 kalorier och 37g kolhydrater för en portion, man gör två. Så det blir en hel del kalorier men det kan det vara värt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats